kényszerfrancia

Kényszerfrancia

A kényszerfrancia a Bdsm egyik leginkább kedvelt eleme.

Sok férfi és egyre több nő fantáziál arról, hogy egy szexi gyönyörű Domina meztelenül ráüljön az arcára,és kényszerítse franciára. Nedves puncijával addig csúszkáljon és mozogjon a magatehetetlenül vergődő, néha akár fulladozó szexrabszolga arcán és száján amíg az intenzív orgazmustól rángatózva el nem élvez rajta. Az élvezet nedűjével tele fröcskölve partnere elfáradt száját.

Kényszerfrancia alatt a kiszolgáltatott sok esetben kikötözött (bondage) szexrabszolga kidugott nyelve is használatba kerül. Az uralkodó Domina intenzív ritmusban dörzsöli hozzá a csiklóját. Nedves hüvelyével szorítva lovagol rajta. A kényszerfrancia alatt a Domina nem pusztán csak nyalásra kényszeríti az alárendelt partnert, hanem irányítja. Megtanítja arra, hogyan kell a szájával valódi gyönyört és intenzív orgazmust okozni egy nőnek.

Aki ezt a tudást a kényszerfrancia segítségével megszerzi az számíthat arra, hogy a nők élvezettel fogják nyalatni  magukat vele. Talán még függővé is válnak, és az erős vágy miatt belőlük válik alárendelt fél.

Strap-on

A strap-on egy olyan élethű műpénisz amit a Domina a derekára csatol és így megszületik a határozott domináns nő. Akinek a lábai között egy kemény ágaskodő pénisz található. A női energia összekapcsolódik a férfi legnemesebb testrészével.

A strap-on abban segít a Dominának, hogy a női testben szintén jelen lévő másik énjét – azaz a szintén benne rejtőző férfit – engedje szabadjára. A strap-on tehát felszínre hozza a Dominából a férfit. A partnerének pedig segít, hogy szabadon megélje a benne elrejtett nőt.

A férfi aki a mindennapi férfi-nő kapcsolatban irányító és aktív, mert teljesen azonosul a férfiaktól elvárt szereppel, ezúttal egy másik szerepben találja magát. A strap-on segít neki, hogy átélje milyen érzés nőnek lenni az aktus során. Átadja a teste és testnyílásai feletti rendelkezést a Dominának. A férfi válik befogadóvá és passzív szerepben csak hagyja, hogy a Domina megkefélje. A férfi valóban átéli és átérzi, hogy mit érez egy nő amikor teljesen kitárulkozva testébe hatol egy kemény pénisz vagy strap-on. Milyen érzés amikor ki-be jár a testnyílásában.

Amikor egy férfi megtapasztalja, hogy milyen érzés nőként átélni egy kemény pornó jelenetet, utána sokkal eredményesebben tud saját péniszével valódi gyönyört okozni és együtt érezni a nővel az aktusok során. A többségnek akik még nem nyitottak erre, marad az értelmetlen érzés nélküli döfködés, amin a nők legtöbbször egy színházi előadásra emlékeztető eljátszott orgazmus segítségével igyekeznek túl lenni.

Ahhoz, hogy a férfi el tudja csábítani a neki valóban tetsző formás testű vonzó nőt meg kell hogy tanulja érzéssel használni a péniszét. Tehát a Domina – aki saját péniszeként tekint a strapon-ra és valóban élvezi amit csinál – hatékonyan tudja tanítani a férfit.

Természetesen az orális játék is ugyanezt a célt szolgálhatja.

A strap-on a Domina előtt térdelő partner szájába hatolva a szopás élményével ajándékozza meg a női szerepben lévő férfit. Haladóknak akiket a Domina már megtanított ügyesen szopni a határaik és fenekük kitágítása mellett javasolt a mélytorkos francia megtanulása is. Aminek mi más is lehetne a folytatása mint a mélytorkos kényszerfrancia. Ebbe a fázisba eljutva a Domina már úgy használja a strap-on-al partnere torkát és fenekét, hogy az intenzív dugás hatására már valóban egyikük sem tudja hogy fiú e vagy lány. Persze már nem is számít.

A rengeteg pornó nézés és fantáziálás ekkor teljesedik be és válik valósággá és saját fizikai tapasztalattá,amire mindíg emlékezni fogsz!

Domina, bdsm, erotikus masszázs

b.illik.e – Pécs


Értékelés:

Visszajelzés a beszamolok.com weboldalról.


Egyeztetés:
Előző nap többször hívtam , de szerencsére felvette. A hangja megfogott , érzéki határozott . Miután megbeszéltük az időpontot, közölte hogy cimet majd a találka előtt pontosítsuk . A találka előtt smsben pontosítottuk a címet .

Megközelítés:
Pécs , belváros . Szerencsére többször elmegyek a megadott cím előtt . Gyalogosan közelítettem meg . A házban is könnyű tájékozódni .

Helyszín:
Pécs , belvárosi régi bérház . Tiszta lakás, tiszta fürdő. csendes diszkrét, klímás hely , a célnak megfelel (attól féltem hogy a sikolyaim felverik majd a lakókat 🙂

Külseje:
Sosem voltam domina/fétis programon , elsőre az arisztokratikus szépsége (arc) fogott meg . A képekem a tőkéletes alakja látszik , de a melleit csak elképzelni tudtam . Élőben nagyon megkapó . Magassarkúban , és fekete egyberuhában fogadott . Nem tudtam , hogyan kell viselkedni egy dominánál , kezet nyujtott nem mertem ránézni , csak a szemem sarkából ,de amit láttam belőle a piros hangulatvilágításnál az elég volt .

Tökéletes vékony sportos alak . Emitettem hogy az arca mint egy istennőé ? Az foglalkoztatott amint megláttam a hirdetését , bármilyen fájdalmas is lesz , de mindenképp találkonom kell vele .

Erotikus masszázs:
A hirdetés szövegében :”Teljesen meztelenre vetkőzöl. Terpeszbe állsz előttem. Pucsíts!
Közben mögötted én is levetkőzöm.Itt az idő, hogy elkezdődjön a fetish masszázsod.
Forró tenyeremmel végigsimítom a fenekedet,egy kicsit bele is harapok.
Az energiánktól izzik a levegő körülöttünk.
Mögöttem lépkedsz,kemény farkadnál fogva vezetlek,most megtudod milyen
amikor valóban kényszerítve vagy rá, hogy nyaljál……
Ráülök a szádra,édes, illatos puncimat és popsimat masszíroznod kell a nyelveddel!” a kényszerfrancia rész mindig is az álmaimban szerepelt 🙂
Szinte a leirtak szerint zajlott a találka . Zuhany után bekötötte a szemem , mögém állt , bekötötte a szemem . a ruha ekkor került le róla . A masszázsa az elsö pillanattól fogva célravezető , vágyakat felkorbácsoló kényezetető volt …ott folytatnám a találkozó leírását .

Levezetés:
A hátam mögött állt , átölelt . hol a farkam hol a mellkasom simogatta . Pucsítanom kellett, néha karmolt , a farkam símogatta, masszirozta , karmolta, hozzám simult , éreztem a kökemény melleit . Hasra fektetett a szemem még mindíg bekötve , meztelenül csuszkált a hátamon , éreztem a melleket a duzzadt szeméremajkakat .

Néha megérintettem , ekkor keményen a fenekembe markolt , végig ő irányitott 🙂 . Mikor már látta hogy remegek érte , megfordított a kendő még mindíg a szememen volt . szemdől is csúszkált rajtam , ugy játszott közben a farkammal , hogy azt hittem aktus is lesz 🙂 .A kezemet határozottamn a testéhez huzta ,és levette a kendőt .

Éreztem ,élveztem ,láthattam a kökemény hegyes melleket , a tökéletes alakját ölelhettem , és itt egyszer csak szó nélkül ráült a számra , amig el nem élvezett addig csak nyaltam nyaltam …. közben ö masszirozta , és néha karmolta a farkam …az ottlétem egy pillanatnak tünt . éreztem ahogy a számba jött az édes nedve , biztos hogy rabja lettem .

Megjegyzem ritkán kérem a kölcsönös franciát , inkább hagyom hogy engem kényeztessenek , de őt meglátva nem is volt kérdés hogy kényeztetni szeretném .

Elszámolás:
Mikor hivtam mondott egy árat , semmi változás nem volt az ottlét alatt . Az összeget a találka végén adtam oda neki . Ennyiért lehet hogy másutt aktus is lenne , de nem izgatott , a személyisége minden pénzt megért .franciára illetve aktusra nem kérdeztem rá , igy extrákról nem tudok nyilatkozni .

Összkép:
Biztos hogy megyek még hozzá , ha Pécsre jön , de lehet hogy felkeresném Bpesten is . Megbeszéltük az elején hogy nem vagyok járatos domina programban , és tényleg gyengéden , de határozottan bevezetett az “irányitó” domináns partner világába .

domina, olajos masszázs, erotikus masszázs, bdsm

Veterán – Budapest


Értékelés:

Visszajelzés a beszamolok.com weboldalról.


Egyeztetés:
Még novemberben próbáltam először elérni, azóta sikerült kétszer is beszélnem vele de az időpontegyeztetés nem jött össze. Hétfőn végre sikerült sms-ben egyeztetni a dátumot és időpontot és a találkát megelőzően telefonon is gyeztettünk. Innen minden simán ment. Minden kérdésre választ kaptam és a tali is összejött

Megközelítés:
A GPS nagy segítség, de forgalmas út közelében található így tömegközlekedve is jól megközelíthető. max 5-10 perc séta. Ha kocsival mész a parkolás fizetős és belvárosi árak, követlenül a cím mellett parkolóház is van. Nekem sikerült az utcán pár tíz méterre parkolni.

Helyszín:
átépített belvárosi ház, liftel juthatsz fel a legfelső szintre, ehhez egy kódot kaptam telefonon. A szinten csak egy lakás van, modern minimál stílus. Semmi felesleg, szép tágas és tiszta. tetthely egy kisebb szoba megfelelő mértű jó állapotú ággyal közvetlen bejárással a szintén tágas fürdőbe.

Külseje:
Elcsépelt duma, de a képeknél a valóság jobb. Vékony feszes, arányos alkatú hölgy, kemény, formás tenyérbe illő cicikkel és feszes formás popsival. (ezt csak később láthettam) A kiírt kort meghazudtoló kislányos arc és alkat.

Action:
A bemutatkozás után hellyel és vízzel kínált, egyeztettük a programot ami szándékaim szerint mindent tartalmazzon ami az adatlapján szerepelt azzal a megjegyzéssel, hogy a strapless csak akkor mehet ha nem brutál méret. Megnyugtatott, hogy csak akkor használja, ha kellőkeéppen elő tud készíteni prosztata masszázzsal. Megmutatta a cuccot, elég izgalmasnak tűnt mivel “straplessel” még nem találkoztam. Ezután egy gyors zuhany.

Mikor végeztem még abban a fekate ruhában volt amiben fogadott. Kérte, hogy neki háttal felegyenesedve térdeljek az ágyra ami után egy piros kendővel bekötötte a szemem. Kezdődött a játék. Bekente a kezét masszázsolajjal és a fenekem és a zacsim simogatásával kezde néha egyik kezével előre nyúlva a farkamat is marokra fogta néhányszor a melbimbóimat is megszorítva. Kellemes játék volt és keményedtem is. Kesztyűt húzott és először egy ujjal kezdett a prosztatamasszázsba. Néhányszor volt már részem profi prosztatamasszázsba de ez most mindent vitt. Miután a strapless is szerepelt a programba egy idő után a második ujj is bejátszott, és éreztem, hogy próbál tágítani, de a starplesshez szükséges harmadik ujj már nem ment és mivel nem a fájdalom okozás volt a cél nem erőltette.

Kérte, hogy feküdjek hasra és kezdődött egy csúszka. Itt éreztem, hogy már nincs rajta semmi. maszírozott testel, cicivel és puncival, néha bele sóhajtotta fülembe amitől a hideg is kirázott. Egy idő után hanyatt fordított, kaptam egy nyakpárnát, hogy kényelmes legyen a fekvés és a combjaim közé térdelve tovább folytatta az óvatos tágítást és a prosztata izgatását. Itt már többször le kellett állítanom, hogy ne legyen végem. Kb. itt jött el a pillanat, hogy levette a kendőt és megláthattam gyönyörű formás testét. Egy kicsit megfeletkezve arról, hogy domina programon vagyok rögtön meg is akartam érinteni, de visszanyomta kezeimet. Rám ülve puncival maszírozott tovább és egy idő múlva engedélyt kaptam a cicik érintésére. Kis idő elteltével megfordult és nekem háttal folytatta a puncimasszázst miközben kézzel dolgozott a farkamon, itt már nagyon nem bírtam és egyre gayakrabban kellett leállítani a kézimunkát.

A nyilvánvaló vég közeledtével a számra tolta a popsiját punciját és én nyaltam, markoltam simogattam, élveztem az érzést és a látványt, Ő közben kézzel tovább dolgozta a farkam miközben kélyes hangokat hallatott. Ekkor már nem volt erőm leáíítani és eleresztettem a nedűt. Nem ugrott le rólam és nem is hagyta abba azonnal a kényeztetést és én sem.

Amikor érezte, hogy lenyugodtam mellém térdelt, én egy darabig szólni sem tudtam aztán szép lassan magamhoz tértem és még egy kicsit beszélgettünk a világ dolgairól. Az idő is eltelt és egy zuhany után öltöztem, búcsú és el.

Elszámolás:
Extrák nincsenek, elmondtam mit szeretnék, kaptam egy ajánlatot amit elfogadtam. A program egyeztetés után a megbeszéltek szerint még az elején letettem az asztalra csokrot.

Összkép:
Nagyon érti a dolgát és amit vállat az maradéktalanul és szerintem odadóan teljesítette, nem tudom, hogy tudtam e viszonozni valamit számára, én viszont jól éreztem magam és ha lesz lehetőségem még biztos meglátogatom. Ha valaki egy kicsit másra vágyik a megszokottnál és el tudja fogadni, hogy aktus nem lesz akkor biztos jó választás

olaszlb – Budapest


Értékelés:

Visszajelzés a rosszlányok.hu weboldalról.Kapcsolatfelvétel: 
Telefonon egyeztettünk, és még aznap meglátogattam.

Lakás: 
A lakás egy régi bérházban van, a Blahához közel. Az egész egy picike félszoba. és egy picike fürdő. A szoba méretéhez képest egész jól kihasznált. A parkolás miatt érdemes előbb érkezni. A földön lévő kétszemélyes matrac melletti tükör igen sokat dob a vizuális élvezeten.

Külső: 
Nagyon szép, hibátlan. 10 évet minimum letagadhatna.

Hozzáállás: 
Egy órára mentem, kezdeményező volt, és nagyon kedves.

Együttlét: 
Az adatlapon lévők közül választottam, ügyes volt.

Elégedettség és Ajánlás: 
Összességében nagyon jó volt. Azoknak ajánlom, akiknek nem feltétlenül szükséges egy minden eszközzel felszerelt stúdió.

domina, olajos masszázs, erotikus masszázs, bdsm

Gixer600 – Budapest


Értékelés:

Visszajelzés a rosszlányok.hu weboldalról.Kapcsolatfelvétel: 
Kicsit nehezen elérhető, de amikor jelöli hogy hívható akkor felveszi a telefont.

Lakás: 
Picike garzon…

Külső: 
Gyönyörű hölgy, a képek teljesen visszaadják őt. Vékony testalkatú, tenyérbe illő kemény cicik, formás kerek popsi. Kedvenc testrészem? Ő!

Hozzáállás: 
Nagyon kedves, közvetlen, hamar feloldódik, előre meg lehet beszélni vele mi fog történni.

Együttlét: 
Azért mentem, ami az oldalán látható. Azt 100%-ban tudta prezentálni, de mondhatom, hogy felülmúlta a várakozásomat is… Nagyon kellemes olajos masszázst kaptam az elején azt szép lassan rátért az ő saját különszámára…:)

Elégedettség és Ajánlás: 
Túlságosan is elégedett vagyok, valami van benne ami megfogott…

lala225 – Pécs


Értékelés:

Visszajelzés a rosszlányok.hu weboldalról.Kapcsolatfelvétel: 
Előző nap többször hivtam , majd sikeresen egyeztettünk időpontot. A pontos cimet a találka elött adta meg .

Lakás: 
Pécsett , belvárosi bérház . Tiszta lakás , diszkrét környezet .

Külső: 
Tökéletes . Szép arc , tökéletes test , hetyke kemény mellek . gyönyörű fenék .

Hozzáállás: 
Elmondtam neki hogy kezdő vagyok , és gyengédebb együttlét érdekel , A bemutatkozásából a kényszerfrancia fogott meg, és szerencsémre meg is kaptam . Végig irányitott , a vágyaimat iránta folyamatosan fokozta , pont olyan volt mint amire számítottam .

Együttlét: 
Zuhany utánbekötötte a szemem , levetközött , meztelenül hol a farkam kényeztette hol csuszkamasszázst kaptam , majd fordulás után ujra csuszka , levette a kendőt a szememről , és jött a finom illatos punci kényszerfranciája …

Elégedettség és Ajánlás: 
biztos visszamegyek még

Good Old Darek – Budapest


Értékelés:

Visszajelzés a rosszlányok.hu weboldalról.Kapcsolatfelvétel: 
Mivel elég nehéz kifogni nála a villogó telefont, ezért pár perccel egy kerek óra előtt hívtam. Bár nem vette föl, de visszahívott és mindent meg tudtunk beszélni

Lakás: 
Szépen berendezett, újszerű lakás, és fürdőszoba, minden patyolat tiszta. Volt tiszta törülköző és persze tusfürdő.

Külső: 
Gyönyörű kicsi nő, legalább 10 évet letagadhatna. Nagyon szép az arca, a teste feszes és ruganyos, egy deka felesleg sincs rajta. Gyönyörű kerek cickók, feszes poci és popsi, a puncijára pedig a szakirodalom a “kívánatos” kifejezést alkalmazza. Szobrot kéne készíteni róla.

Hozzáállás: 
Egy órára mentem, végig nagyon kedves és figyelmes volt, odafigyelt, hogy jól érezzem magam.

Együttlét: 
Először masszázs csúszka masszázzsal, ebben is nagyon ügyes, fantasztikus érzés volt, ahogy a feszes forró kis teste csúszkált rajtam. Ezután én is kényeztettem egy kicsit, majd kértem egy kényszerfranciát, igen finom a puncija. Ezután masszázs tágítással, majd strapon többféle pozícióban. Nézni is szuper volt ahogy mozog közben és persze érezni is.

Elégedettség és Ajánlás: 
Mindenben nagyon ügyes volt, végig nagyon jól éreztem magam. Mindenkinek ajánlani tudom.

Domina, prosztata masszázs, bdsm

lanytkeres – Pécs


Értékelés:

Visszajelzés a rosszlányok.hu weboldalról.Kapcsolatfelvétel: 
Telefonon elég nehéz elérni whatsup-on egyeztettünk időpontot.

Lakás: 
Pécsen voltam nála, szépen felújított, tiszta lakásban fogadott.

Külső: 
Tökéletes alakja van, gyönyörű arca és csodás mellei. Kedvencem a puncija volt, imádtam ahogy izgatott vele.

Hozzáállás: 
Irányította az együtt töltött időt, egy órát töltöttem vele.

Együttlét: 
Egy nagyon erotikus domina programban vehettem részt prosztatamasszázstól kezdve a csúszkamasszázsig minden volt. Végül nagyon nagyot élveztem a kezei által.

Elégedettség és Ajánlás: 
Én mindenképpen visszamegyek hozzá, most nem volt alkalmam megkóstolni a punciját, de ezt pótolni fogom!

Wolf81 – Pécs


Értékelés:

Visszajelzés a rosszlányok.hu weboldalról.Kapcsolatfelvétel: 
Ahogy az adatlapon is szerepel, WhatsAppon is válaszol. Mivel napokkal előre érdeklődtem, szinte mindent meg tudtunk beszélni részletesen.
Érkezés után (mivel kezdő voltam) kedvesen leültetett, italt kínált és átbeszéltük mik az elképzeléseim, ő mit javasol, stb.

Lakás: 
Pécsen voltam nála, jó környéken is van, és szép is a lakás. Kicsi, de a célnak tökéletesen megfelel, nagyon kultúrált, a fürdő szoba nagyon szép. Ráadásul diszkrét az elhelyezkedése is. Nem kell az egész épületen végigmenni, stb.

Külső: 
Pici, vékony, feszes, egy igazi ‘istennő’ (😉). Az arca nagyon szép, a testét mintha úgy faragták volna.
Nem tudok kedvenc testrészt megnevezni. Tényleg tökéletes az összhatás!

Hozzáállás: 
Még sosem voltam dominánál, így csak egy elképzelésem volt. Arról is milyen lesz ő, illetve nekem milyen lesz az egész. Na minden elképzelésemet felül múlta.
Már írtam, kedvesen fogadott, emellett kommunikatív, figyelmes. Ahogy ő fogalmazott, az erotikusabb vonalat akartam kipróbálni. Az aktus során természetesen végig irányított, hiszen domina. Mindig figyelt rám, fokozatosan kezdte a dolgokat, érezte meddig mehet, ha esetleg jeleztem felé valamit, azonnal reagált.
Miután végzett velem, elég hosszan és jól elbeszélgettünk, nagyon értelmes, okos nő.
Egy órára mentem, összességében jóval több időt töltöttem nála.

Együttlét: 
Nem a részletek fontosak szerintem, hanem a benyomás. Már sok lánnyal voltam (igaz domina ő az első), de eddig ő volt az egyetlen akivel azt éreztem, hogy tényleg velem van. Hogy élvezi is amit csinál, abszolút nem az a célja, hogy minél előbb elmenjek és szabaduljon.
Az együttlét minden pillanatát élveztem. Tegnap este voltam nála, most ébredés után még mindig a hatása alatt vagyok. Valóban ÉLMÉNY volt.
Csak a félre értések elkerülése végett. Az értékelésnél behúztam az isteni franciát. Istenien kényszerfranciáztat, nem ő csinálta… imádtam mikor az arcomra ült!

Elégedettség és Ajánlás: 
Maximálisan! Aki hasonló típusú lányt keres, ne hagyja ki. Ha van lehetősége, keresse és tapasztalja meg, nem fogja megbánni. Eddig ő az egyetlen akire azt merem mondani, hogy vissza fogok menni hozzá, mert vissza akarok! Ennyi kevés volt belőle!

  • 1
  • 2
error: Védett tartalom !!!