Domina, bdsm, erotikus masszázs

Bravedragon – Budapest


Értékelés:

Visszajelzés a rosszlányok.hu weboldalról.Kapcsolatfelvétel:
Whatsapp-on írtam rá, megkérdeztem van e szabad időpontja mára. Aztán vissza írt és telefonon egyeztettünk.

Lakás:
Kis egyszerű lakás, szép tiszta rendezett.

Külső: 
Nekem nagyon bejött az arca a testalkata jobban tetszett mint a fényképeken, pont olyan szép, mint az abszolút ideálom, szóval nekem 100%osan bejött.

Hozzáállás: 
Beszélgettünk amikor megérkeztem, előszőr voltam Dominánál, rábíztam magam, abszolút ö irányította a dolgokat.

Együttlét: 
Lágy masszázzsal kezdett, nem mentünk bele nagyon domina dolgokba, csak finoman, hasra fektetett , hátra kötözte a kezemet, és lassal csúszott végig a testével a testemen, a melleit néha a kezembe eresztette, hogy finoman megmarkolászhatom, lassan érzékien csinálta, aztán megfordított és megmaszírozta a cerkámat, a testével,nagyon jól csinálta közben a szemebe nézett huncutul, néha folytogatott, megpofozott, számomra ezek szokatlan dolgok, de jó volt, aztán megfordult, úgy masszírozott tovább, közben rá ült az arcomra, nagyon finom selymes puncija van imádtam nyalni, éretem hogy élvezi ő is amit csinálok, aztán később pózt váltott, lecsúszott a lábamig lassan fel, azt hittem bekapja a cerkát, de persze ő egy Domina igy nem, de jól felhúzott vele, aztán az arcát megpaskolta a farkamal hol az egyik hol a másik oldalon, miközben a szemebe nézett, teljesen levett a lábamról, nagyon érzéki volt ahogy közben nézett, egy fantasztikus élmény volt, örülök, hogy rá esett a választásom.

Elégedettség és Ajánlás: 
Fenomenális volt , ha lesz lehetőségem, mindenképp vissza megyek hozzá, Sok lánnyal volt már dolgom, az életben is , innen az oldalról is, de ilyen élménnyel még nem távoztam, Azoknak is ajánlom, akik nem a Domina vonalat szeretik, hanem csak a fűtött erotikát, profi ez a lány vigyázzatok rá, és hagyjatok nekem is szabad helyet nála. Ez a lány egy kincs! Mikor végeztünk, még beszélgettünk általános dolgokról, igazi barátnő feeling testi és lelki téren is ajánlom, ha kedved támad egy fenomenális időtöltésre akkor válaszd őt, benne biztosan nem fogsz csalódni. A legjobb élményt nála kaptam és végre boldogan és nem rossz szájízzel mentem haza! Sugárzok ki vagyok virulva! És köszönöm szépen az élményt! A mai nappal ő lett a favorit nálam!

Budapest, csúszka masszázs, domina

error: Védett tartalom !!!