Blogbejegyzéseim

Jegyzetek, gondolatok a BDSM-ről, élményeimről, kalandjaimról.
Természetesen minden csak diszkréten – de szókimondóan.


Kényszerfrancia


A kényszerfrancia a Bdsm egyik leginkább kedvelt eleme.

Sok férfi és egyre több nő fantáziál arról, hogy egy szexi gyönyörű Domina meztelenül ráüljön az arcára,és kényszerítse franciára. Nedves puncijával addig csúszkáljon és mozogjon a magatehetetlenül vergődő, néha akár fulladozó szexrabszolga arcán és száján amíg az intenzív orgazmustól rángatózva el nem élvez rajta. Az élvezet nedűjével tele fröcskölve partnere elfáradt száját.

Kényszerfrancia alatt a kiszolgáltatott sok esetben kikötözött (bondage) szexrabszolga kidugott nyelve is használatba kerül. Az uralkodó Domina intenzív ritmusban dörzsöli hozzá a csiklóját. Nedves hüvelyével szorítva lovagol rajta. A kényszerfrancia alatt a Domina nem pusztán csak nyalásra kényszeríti az alárendelt partnert, hanem irányítja. Megtanítja arra, hogyan kell a szájával valódi gyönyört és intenzív orgazmust okozni egy nőnek.

Aki ezt a tudást a kényszerfrancia segítségével megszerzi az számíthat arra, hogy a nők élvezettel fogják nyalatni  magukat vele. Talán még függővé is válnak, és az erős vágy miatt belőlük válik alárendelt fél.

Strap-on

A strap-on egy olyan élethű műpénisz amit a Domina a derekára csatol és így megszületik a határozott domináns nő. Akinek a lábai között egy kemény ágaskodő pénisz található. A női energia összekapcsolódik a férfi legnemesebb testrészével.

A strap-on abban segít a Dominának, hogy a női testben szintén jelen lévő másik énjét – azaz a szintén benne rejtőző férfit – engedje szabadjára. A strap-on tehát felszínre hozza a Dominából a férfit. A partnerének pedig segít, hogy szabadon megélje a benne elrejtett nőt.

A férfi aki a mindennapi férfi-nő kapcsolatban irányító és aktív, mert teljesen azonosul a férfiaktól elvárt szereppel, ezúttal egy másik szerepben találja magát. A strap-on segít neki, hogy átélje milyen érzés nőnek lenni az aktus során. Átadja a teste és testnyílásai feletti rendelkezést a Dominának. A férfi válik befogadóvá és passzív szerepben csak hagyja, hogy a Domina megkefélje. A férfi valóban átéli és átérzi, hogy mit érez egy nő amikor teljesen kitárulkozva testébe hatol egy kemény pénisz vagy strap-on. Milyen érzés amikor ki-be jár a testnyílásában.

Amikor egy férfi megtapasztalja, hogy milyen érzés nőként átélni egy kemény pornó jelenetet, utána sokkal eredményesebben tud saját péniszével valódi gyönyört okozni és együtt érezni a nővel az aktusok során. A többségnek akik még nem nyitottak erre, marad az értelmetlen érzés nélküli döfködés, amin a nők legtöbbször egy színházi előadásra emlékeztető eljátszott orgazmus segítségével igyekeznek túl lenni.

Ahhoz, hogy a férfi el tudja csábítani a neki valóban tetsző formás testű vonzó nőt meg kell hogy tanulja érzéssel használni a péniszét. Tehát a Domina – aki saját péniszeként tekint a strapon-ra és valóban élvezi amit csinál – hatékonyan tudja tanítani a férfit.

Természetesen az orális játék is ugyanezt a célt szolgálhatja.

A strap-on a Domina előtt térdelő partner szájába hatolva a szopás élményével ajándékozza meg a női szerepben lévő férfit. Haladóknak akiket a Domina már megtanított ügyesen szopni a határaik és fenekük kitágítása mellett javasolt a mélytorkos francia megtanulása is. Aminek mi más is lehetne a folytatása mint a mélytorkos kényszerfrancia. Ebbe a fázisba eljutva a Domina már úgy használja a strap-on-al partnere torkát és fenekét, hogy az intenzív dugás hatására már valóban egyikük sem tudja hogy fiú e vagy lány. Persze már nem is számít.

A rengeteg pornó nézés és fantáziálás ekkor teljesedik be és válik valósággá és saját fizikai tapasztalattá,amire mindíg emlékezni fogsz!

Újabb bejegyzések érkeznek

Egy kis türelem, és újabb bejegyzések érkeznek. Nézz vissza rendszeresen!

error: Védett tartalom !!!